• 06 - 30 765 999
  • info@autorijschooltheoschepens.nl

Meer over mij

Mijn naam is Theo Schepens. Inmiddels geef ik meer dan 25 jaar met veel plezier autorijles. Sinds 1985 heb ik mijn eigen rijschool. Leerlingen die bij mij komen, krijgen altijd les van mij. Ik ben gecertificeerd om naast autorijlessen, ook rijles te geven voor motor, brommer, bus, vrachtwagen en aanhangwagen. Daarnaast heb ik de opleiding examinator met goed gevolg afgerond. Praktijkbegeleiding voor de vrachtwagen deed ik met enige regelmaat. Als instructeur richt ik me nu voornamelijk op autorijles. Daarnaast ben ik chauffeur op de ambulance. Deze ervaring komt goed van pas bij de trainingen die ik verzorg in Reanimatie en AED en OGS (Optische Geluidssignalen).

Theo Schepens rijinstructeur

Mijn drive is mensen een stap verder helpen. Mijn uitdaging is om mensen die ergens extra moeite mee hebben, over een drempel heen te helpen. Die drempel is soms laag, maar achter het stuur kan bijvoorbeeld faalangst een enorme belasting zijn. Mooi om mensen ‘mee te nemen’ en te laten zien dat ze het kunnen en vertrouwen krijgen om zelf ‘het stuur over te nemen’. Voor reanimatie geldt zoiets ook. Fijn als mensen na afloop van de training zeggen: ‘Als er nu iets gebeurt ga ík ernaartoe’ en ik weet dat ze hun angsten hebben overwonnen.

Ik doe mijn werk met veel plezier. Een tikje humor ontbreekt daarbij meestal niet. Humor zorgt voor ontspanning. Een ontspannen sfeer zorgt ervoor dat de dingen die je uitlegt beter overkomen. Fouten mogen zeker gemaakt worden. Die sfeer maakt dat voor mij snel duidelijk is of iemand het snapt. Daarnaast is het heel belangrijk dat mensen zich veilig voelen, dan kun je ze uitdagen om net dat stapje extra te zetten.

Leren op maat en met ieders persoonlijke kwaliteit van A naar B komen!