• 06 - 30 765 999
  • info@autorijschooltheoschepens.nl

Reanimatie en AED

Reanimatie en AED

Reanimatie / AED

‘Het leren masseren en beademen van mensen met een hartstilstand en het bedienen van een AED.’

Cursus Reanimatie / AED bij Theo Schepens

Tijdens de basiscursus leer je masseren en beademen van mensen met een hartstilstand en het bedienen van een AED. Naast de basiscursus kun je ook herhalingscursussen volgen, voor het opfrissen van masseren, beademen en bedienen van AED.  

Duur en tijdstippen van de cursus
De cursus wordt gegeven in groepsverband, onder andere bij een buurtvereniging of dorpsraad die zelf een AED aangeschaft hebben of bij bedrijven of scholen. Een cursus duurt 3 uur.

Certificaat
Na afloop van de cursus doe je examen. Je ontvangt een officieel erkend certificaat. Dit certificaat blijft geldig als je elke 2 jaar een herhalingscursus doet. Het advies is om elk jaar een herhaling te volgen.

Met het certificaat kun je jezelf aanmelden bij hartslagnu.nl. Dit is een oproepsysteem dat burgerhulpverleners via een bericht op je telefoon oproept bij een mogelijke reanimatie.

Mijn ervaring als ambulancechauffeur
Ik rijd sinds 1998 als chauffeur op de ambulance. Deze ervaring gebruik ik tijdens mijn cursus door voorbeelden uit de praktijk te geven.  Lees verder over mijn aanpak bij over mij

Tarieven en informatie
Wil je meer informatie? Stuur een mail naar info@autorijschooltheoschepens.nl en vraag vrijblijvend naar de kosten.


Stichting AED Unter den Linden

Voor de AED die aan het woonhuis op Wilhelminastraat 16 hangt is een stichting opgericht. Op deze pagina zullen wij de benodigde informatie verstrekken en jaarlijks aanpassen indien nodig.

Degenen die het initiatief AED Unter den Linden een warm hart toedragen en bovendien iets zouden kunnen missen, zouden wij willen vragen een kleine (vrijwillige) bijdrage over te maken aan onze Stichting (NL11 RABO 0345 6190 05 t.n.v. P.H.W. Sonnemans (Stichting AED Unter Den Linden)) zodat we komend jaar de kosten weer kunnen betalen en bovendien langzaam genoeg reserve opbouwen om in 2029 deze AED te vervangen.

Jaarverslag 2023 is via de volgende link te bekijken, het financieel overzicht via deze link.