• 06 - 30 765 999
  • info@autorijschooltheoschepens.nl

Autorijlessen

Autorijles bij Theo Schepens

Autorijles
Het opdoen van vaardigheden in het besturen van een motorvoertuig. Rijlessen maken deel uit van een rijopleiding waarmee een rijbewijs behaald kan worden.’

 

Autorijles bij Autorijschool Theo Schepens

Wij gaan samen aan de slag en kijken ‘welke route’ het beste bij jou past. Iedereen leert op zijn eigen wijze en daar pas ik het traject op aan. Het is voor mij een uitdaging om leerlingen met faalangst of leerproblemen naar het examen te begeleiden. Hiervoor heb ik ook de papieren voor faalangstinstructeur. Lees over mijn aanpak bij meer over mij.

Een rijles
Een rijles duurt normaal gesproken anderhalf uur. Je wordt thuis opgehaald en ook weer thuis gebracht. Je krijgt een code waarmee je via je telefoon of pc kunt inloggen in mijn agenda om afspraken te maken.

Theorie
Voor de theorielessen maak ik gebruik van de methode ‘theorie online’. Hiermee kun je thuis in je eigen tempo de lessen doorlopen en proefexamens maken. Mocht je liever leren vanuit een theorieboek, dan kan ik hier ook voor zorgen. Er zijn ook speciale boeken beschikbaar voor leerlingen met dyslexie.

Examen
Waar mogelijk en gewenst rijd ik mee tijdens het examen. We bespreken dit vooraf en jij beslist zelf of je dit wel of niet prettig vindt.

 

Tarieven en informatie
Wil je meer informatie? Stuur een mail naar info@autorijschooltheoschepens.nl en vraag vrijblijvend naar de kosten.